Skip to main content
Algemeen directeur, medeoprichter Paltrock BioChem

Ina Dijkman

Ik heb het nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan...

IK HEB HET NOG NOOIT GEDAAN, DUS IK DENK DAT IK HET WEL KAN!

De lijfspreuk van Pippi Langkous en die van Ina. Ze gaat elke uitdaging aan met de volle 100%. Wel kiest ze voor uitdagingen die dicht bij haar ervaring en expertisen liggen. Zo zal ze niet snel warmlopen voor een parachutesprong, maar wel voor het opzetten van een nieuw bedrijf. Dit heeft ze dan ook, samen met Joost en Joyce, gedaan eind 2023. Paltrock BioChem werd opgericht uit een gedeelde passie voor veilig werken. Ina kon hieraan bijdragen door haar kennis en ervaring op het gebied van biologische agentia en chemische stoffen. Na haar studie Toxicologie, aan de Universiteit Utrecht, wist Ina heel zeker dat ze geen onderzoek wilde doen. Ze wilde graag haar wetenschappelijke kennis combineren met de praktijk en echt het verschil maken voor medewerkers. Ook had ze tijdens haar studie ook al een voorliefde voor bedrijfskunde en management. Nadat ze een tijd als manager aan de slag was, wist Ina zeker wat haar volgende droom zou zijn: een bedrijf opstarten wat zich inzet voor een veilige en gezonde werkplek voor iedereen. Door de oprichting van Paltrock BioChem werd deze droom werkelijkheid. Nu zet Ina zich, met veel passie en energie, in voor de klanten, partners en medewerkers van Paltrock BioChem.

Ina Dijkman werkte voor veel verschillende klanten via: Stoffenmanager®, KIWA en Arbo Unie.

Financial Manager

Astrid Janssen

Als de cijfers kloppen hoor je mij niet...

ALS DE CIJFERS KLOPPEN HOOR JE ME NIET

Astrid is de financiële rots in de branding bij Paltrock BioChem. Waardeert de vrijheid die ze hier krijgt. Ze werkt liever ook voor iets kleinere organisaties zoals Paltrock BioChem. Het maakt dingen meer behapbaar, je kan sneller zaken signaleren en herstellen. Is dol op haar collega’s, zolang ze maar netjes hun uren inleveren. Astrid is tevreden als de cijfers kloppen. Heeft onlangs haar eerste thriller ‘Skipiste’ geschreven. Die gaat niet over veiligheid, maar is wel heel spannend.

Administratief medewerkster

Alie Bourgonje

Draagt een veilige werkomgeving een warm hart toe...

DRAAGT EEN VEILIGE WERKOMGEVING EEN WARM HART TOE

Alie is administratief medewerkster bij Paltrock BioChem. Zij heeft geen HSE-achtergrond, wel Schoevers en draagt een veilige werkomgeving een warm hart toe. Alie heeft altijd in administratieve functies gewerkt, onder andere als team assistente van een projectbureau bij een bedrijf in communicatie, test en meetsystemen en als financieel medewerkster (crediteurenadministratie) bij een zakenreisbureau. Vindt ‘met cijfers bezig zijn heel leuk’, maar kan de veelzijdigheid en afwisseling in haar functie ook erg waarderen. Vroeger wilde Alie ‘iets met voeding doen’, volgde een diëtiste opleiding, maar eten is uiteindelijk meer een fijne hobby dan werk geworden. Werkt voor Paltrock BioChem omdat zij zich erg gewaardeerd voelt en er ‘nog genoeg te leren valt.’

Medeoprichter Paltrock BioChem

Joost Kooren

Meer dan alleen geld verdienen...

MEER DAN ALLEEN GELD VERDIENEN

Joost heeft een achtergrond in de bankwereld (ING) en de technische dienstverlening – waar hij medeoprichter Joyce leerde kennen. Samen bouwden zij aan het succes van verschillende organisaties. Het was een mooie generale repetitie voor de Paltrock Group. Joost gelooft in de kracht van het collectief. Je wordt aantrekkelijker voor klanten en medewerkers als je een groep specialisten in huis hebt die elkaar inspireren en aanvullen. Elkaar versterken. Joost is een generalist en troubleshooter. Ziet waar problemen ontstaan en hoe die op te lossen. Ziet als trend dat technische zaken steeds complexer worden. Veiligheid, gezondheid en milieu worden daardoor steeds belangrijker en inhoudelijker. Zal zijn uiterste best doen om de beste adviseurs aan zich te blijven binden. Nu en in de toekomst.

Medeoprichter Paltrock BioChem

Joyce Beekman

Echte aandacht voor mensen...

ECHTE AANDACHT VOOR MENSEN

Joyce’s achtergrond zit in de reiswereld. Vertrok na een commerciële studie naar Australië om ‘groepen Nederlandse backpackers in Sydney op te vangen’. Terug in Nederland ging zij aan de slag bij een technisch dienstverlener. Liep daar Joost Kooren tegen het lijf. In de 9 jaar die volgde leerde ze de technische project wereld goed kennen. Joost en Joyce zijn echte bouwers. Voor hun vorige werkgevers hebben zij twee keer een bedrijf opgezet om vervolgens uiteindelijk samen de Paltrock Group te beginnen. Joyce is er trots op dat de Paltrock Group specialist is op het gebied van HSE binnen verschillende disciplines zoals biologische en chemische veiligheid. Zij ziet als haar grootste kracht ‘verbinden en echte aandacht’ en is altijd op zoek naar projecten waar haar mensen ‘blij van worden’. Voor de toekomst van de Paltrock Group ziet ze vooral solide groei en rustig uitbouwen, niet koste wat het kost willen groeien. ‘We hoeven niet de grootste te worden, we willen de beste zijn’.

Werken bij Paltrock BioChem

Achter Paltrock BioChem staat de Paltrock Group, met verschillende bedrijven waar in totaal meer dan 50 professionals werken. Deze professionals delen hun drijfveren en kennis op het gebied van veiligheids, arbeidshygiëne, explosieveiligheid, compliance, milieuvraagstukken, etc. Zo hebben we altijd de beste oplossing voor een project of organisatie.

Werken bij Paltrock BioChem, dat betekent een positieve omgeving waarin we elkaar versterken en helpen in de persoonlijke en professionele ontwikkeling. We maken gebruik van moderne en digitale tools die je helpen te groeien.

Werken bij Paltrock BioChem, dat is werken vanuit de visie van een ondernemend dienstverband. Hiermee combineer je het beste van twee werelden: Je behoudt de vrijheid van een zzp’er en tegelijkertijd pluk je de vruchten van een vast dienstverband. Naast het ondernemend dienstverband kun je bij ons ook in regulier dienstverband werken. Welke optie je ook kiest, je bent altijd direct in vaste dienst. Wij geloven in het opbouwen van lang termijn relaties met onze medewerkers.

Ons kantoor ligt in het midden van het land, in het mooie Utrecht. Op een moderne en groene campus werken we met alle medewerkers van de Paltrock Group samen. Op de campus kun je een restaurant vinden, gebruik maken van de gym of een lekkere wandeling maken langs het water.

Paltrock Biochem vacatures